Bahce Satranci 85 Cm Sah - Buyuk Boy

Bahçe Satrancı 85 cm şah Büyük boy

  |   2 yorum   |   Yorum Yap

  • 2.100,00₺

  • KDV Hariç: 2.100,00₺
garanti

Bahçe satranç takımı 85 cm :

Eğlendirici, eğitici ve  öğretici özelliği ile  size yeni ufuklar açmada  yardımcı olur.

Bahçe satrancı en büyük plastik satranç takımımızdır ve büyük bir bahçede, mekan veya otel ,okul bahçesinde ,site içinde ve parklarda  muhteşem görünecektir. Her yaş için uygun olan bahçe  satranç oyunu herkes tarafından kullanılabilir. Ergonomik model tasarımı (tek el ile tutulabilir özellikte) kullanımı kolaylaştırılmıştır.

Bahçedeki sıcak güneşli günler için ideal olan bahçe Satranç,ı mükemmel bir açık hava oyunudur. Bahçe Satranç taşları tüm hava koşullarına dayanıklı olacak şekilde tamamen su geçirmez ve ağırlıklı olarak.Şişirme enjeksiyon makinalarında üretilmektedir. 

Bahçe Satranç Taşları, en yüksek kalitede dayanıklı ve UV ile işlenmiş PVC pektim. hammaddeden üretilmektedir. 32 adet satranç parçasının her biri, tek  parçadan oluşmakta  ve bunlara gerek duyulduğunda , ağırlık vermek için Tüm fügürlerin alt kısmında kapakları vardır. kum / su ile doldurmanızı ve  ağırlaştırmanızı sağlar.

Her Bahçe satranç parçasının taban çapı 27 cm'ile 23 cm arasındadır . Bahçe satranç taşları oluşumu : 2 x şah - Yükseklikte 85 cm    2 x vezir  77cm Yükseklik 4 x fil 65  cm Yükseklikte 4 x At 61 cm Yüksekliği 4 x Kale 53 cm Yükseklik16 x Piyon 45 cm yüksekliktedir.

Bahçe Satranç taşları için koli: 85 x75x55 ölçülerinde koli içinde 2 koli şeklinde 1-koli siyah 1- koli beyaz olarak depolama seçeneği ile, 32 satranç parçasını muhafaza edilmektedir. Toplam set ağırlığı: 42 kg dır.

Uygun Önerilen zemin özellikleri: (fiyata  dahil değildir)

Bahçe Satranç zemini 64 adet karo  plastik veya fayanstan oluşmalı; 32 siyah plastik / fayans ve 32 beyaz plastik / fayans. Her bir karo için tavsiye edilen ölçüler  33cm x 38cm  ile  60 x 60 arasındaki ölçülerdir.





Yorum Yap

Not: HTML'ye dönüştürülmez!
    Kötü           İyi

Benzer Ürünler

Etiketler: Bahçe, Satrancı, Takımları, Bahçe Satranç Takımları, Bahçe, Satrancı, şah, Bahçe Satrancı 85 cm şah boy.büyük boy satranç takımı